Veilig scannen en printen voor zorggroep Dimence

De locaties van de Dimence Groep bieden geestelijke gezondheidszorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening, dichtbij de patiënt en cliënt. Bij de stichtingen van de Dimence Groep werken ruim 2.500 medewerkers voor ruim 28.000 cliënten en patiënten.

In de zorg ligt de informatie rond de persoonlijke situatie van cliënten gevoelig. Hier integer en veilig mee omgaan is de basis voor een vertrouwelijke werkomgeving. Veenman hielp de Dimence Groep daarom met veilig scannen en afdrukken.

Veilig werken

“In ons werkveld is beveiligd omgaan met gevoelige informatie de sleutel tot vertrouwen”, zegt Daniel Bijl, systeembeheerder en projectbegeleider bij de Dimence Groep. “Onze cliënten zijn onze grootste zorg, zij staan voorop bij het borgen van informatie.”

De relatie startte jaren geleden. De motivatie om opnieuw voor Veenman te kiezen was niet alleen vanwege het passende printerpark. Het invoeren van beveiligd scannen en printen voor medewerkers was één van die extra redenen. “In het begin was dit even wennen. Maar onze medewerkers gebruiken inmiddels overal hun pas, onder andere voor de toegangscontrole”, legt Bijl uit.

In ons werkveld is beveiligd omgaan met gevoelige informatie de sleutel tot vertrouwen

Besparing op kosten

Naast een besparing op indirecte kosten op ICT-beheer en het verhogen van de gebruikerstevredenheid, heeft Veenman gezorgd voor een jaarlijkse besparing van 25% op de printerkosten.
Daarnaast werken ze bij de Dimence Groep steeds minder op een vaste plek. Dus heeft Veenman ook geholpen om voor de medewerkers een flexibele oplossing te vinden om te printen wanneer ze niet op kantoor zijn. Follow-me-printing was het antwoord en daarmee kan men nu en in de toekomst efficiënt blijven werken.
Ook in de toekomst zal Veenman als partner van de Dimence Groep blijven inspelen op mogelijke verbeteringen rondom deze processen.

Lees meer over de oplossing voor Dimence (pdf)

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten hoe Veenman ook úw veiligheid en efficiency kan verbeteren? Of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade