010 - 284 6123 info@veenman.nl
SafeQ

SafeQ

Met SafeQ krijgt u een printmanagement oplossing die zorgt dat u grip krijgt op uw printomgeving en kosten

SafeQ: Wat is het?

Software voor printmanagement om grip te krijgen op uw printomgeving. Deze softwareoplossing is op drie niveaus leverbaar: SafeQ Lite, SafeQ Plus en SafeQ Suite.

SafeQ: Wat doet het?

De Lite versie van SafeQ is vooral gericht op security via het follow-me principe: De opdrachtgever moet zich zelf melden en identificeren bij een printer of multifunctional, ongeacht welke. Meer veiligheid, minder verspilling. De SafeQ Plus versie voegt daar rapportages van wie wat waar print aan toe, om grip te krijgen op de afdrukkosten. De SafeQ Suite tot slot biedt nog veel meer functies, zoals scanmanagement.

SafeQ: Wat is het nut voor uw organisatie?

Deze softwareoplossing is primair gericht op het bewaken van de bedrijfsinformatie enerzijds en op beheersing van de afdrukkosten anderzijds. Dit laat zich vertalen naar minder zorgen en verhoogde winstkansen. Deze positieve effecten kunnen nog worden versterkt door de SafeQ Suite met haar zeer uitgebreide functionaliteit.

SafeQ en Veenman.

Al direct bij de ontwikkeling van de softwareoplossing werd SafeQ omarmd door het Xerox-concern: Een zeer vertrouwde omgeving voor Veenman. Overigens werkt SafeQ ook met alle andere gerenommeerde printermerken. Veenman adviseert u over het te kiezen uitrustingsniveau van SafeQ en biedt u de deskundigheid die nodig is om SafeQ perfect in uw printomgeving te verankeren.

Veenman biedt de SafeQ oplossing in drie varianten, voor organisaties van elke omvang:

SafeQ Lite

De instap-oplossing, inclusief Print Roaming. Met Print Roaming (in de markt ook wel bekend als Follow-Me / Follow You) kunt u de printopdracht ophalen bij elke multifunctional op welke locatie dan ook. U kunt uw printopdrachten vrijgeven via bijvoorbeeld pincode of toegangspas. Hierdoor is deze manier van printen erg veilig en worden documenten niet onbeheerd en onnodig geprint. Follow-me-printing helpt daardoor printkosten te besparen.

SafeQ Plus

De SafeQ Plus oplossing gaat een stap verder dan SafeQ Lite, met uitgebreide rapportages en een gecentraliseerd, online dashboard. Via rapportages krijgen gebruikers inzicht in hun printverbruik en kan dit verbruik worden doorberekend naar intern budget-verantwoordelijken, afdelingen, en/of collega’s binnen uw organisatie.

SafeQ Suite

Deze variant van SafeQ biedt een all-in licentie en is daarmee een geschikte totaaloplossing voor organisaties met veel document- en informatiestromen en de wens om deze optimaal in te richten en te beheren. Met SafeQ Suite is ook Mobile Print en Rule Based Printing inbegrepen, waarmee u rechtstreeks vanaf alle (mobiele) devices kunt afdrukken, respectievelijk een printbeleid kunt afdwingen, met als doel tijd en geld te besparen. Verder is een Scan Management module inbegrepen en kunt u via projectcodes boeken op bijvoorbeeld externe projecten/ klanten.

SafeQ video: