010 - 284 6123 info@veenman.nl
eCopy PDF Office Pro

eCopy PDF Pro Office

Krachtige en gebruiksvriendelijke PDF-oplossing.

Wat is eCopy PDF Pro Office?

Krachtige en gebruiksvriendelijke PDF-oplossing voor het maken, bewerken, delen en opslaan van documenten, waaronder ook formulieren en multimediale bestanden.

Wat doet eCopy PDF Pro Office?

Met deze software maakt en bewerkt u PDF’s en u kunt deze converteren van en naar MS Office documenten. Ook kunt u de PDF’s in content management systemen als DocuShare en SharePoint opnemen en/of voor cloudoplossingen gebruiken, zoals Dropbox en Evernote, om overal toegang tot de documenten te verkrijgen. Nuance eCopy PDF biedt zeer veel mogelijkheden voor scanning en opmaak van allerlei soorten documenten. Tevens voorziet de software in tal van beveiligingen voor gevoelige documenten, waaronder digitale handtekening en wachtwoorden.

eCopy PDF Pro Office: Wat is het nut voor uw organisatie?

Door toepassing van deze software verkrijgt u een betrouwbare, consistente documentenomgeving die snel en plaatsonafhankelijk toegankelijk is voor degenen die daartoe geautoriseerd zijn. Tegelijkertijd is deze omgeving effectief af te schermen tegen ongewenste bezoekers. Naast accuratesse en security leidt de consequente toepassing van het portable document format (PDF) tot aanzienlijke kostenbesparingen.

eCopy PDF en Veenman: Op weg naar maximaal rendement.

Deze PDF-oplossing van Nuance biedt nóg interessantere resultaten indien zij wordt gecombineerd met scansoftware, zoals Nuance ShareScan, en/of met systemen voor content management, zoals SharePoint en DocuShare. Dankzij haar zeer ruime ervaring op dit gebied kan Veenman u professioneel adviseren over de combinatiemogelijkheden. Uiteraard heeft Veenman ook alle expertise voorhanden om Nuance eCopy PDF Pro Office in uw organisatie te implementeren.

Nuance eCopy PDF Pro Office video: