Continuïteit en betrouwbaarheid printers essentieel

Printers belangrijk onderdeel bij bedrijfskritische processen

A. Jansen B.V. is de overkoepelende naam van zes werkmaatschappijen met activiteiten op het gebied van beton, grond- en sloopwerken, betonblokken, wegenbouw, asbest- en bodemsaneringen, recycling, transport en verhuur. De printer is een belangrijk onderdeel in de bedrijfskritische processen bij de verschillende Nederlandse vestigingen van het bedrijf. Zonder geprinte en getekende documenten mag de lading niet naar buiten of naar binnen. Als een printer stopt, stopt alles. Continuïteit en betrouwbaarheid van de printers zijn dus essentieel. Veenman heeft nu de zorg hiervoor van A. Jansen overgenomen. Naar volle tevredenheid!

Peter van de Klundert, Manager ICT:
“We hebben negen locaties, allemaal voorzien van printers. Voor de ICT-afdeling op het hoofdkantoor in Son was het niet meer te doen om die te ondersteunen en beheren. Een belangrijke uitdaging, zeker bij onze betoncentrales, is dat de printers door de extra belasting van stof en vuil niet lang mee gingen waardoor ze ofwel frequenter schoongemaakt moesten worden, of we zouden ze voortijdig moeten vervangen. Verder duurde aan- en afvoer van toners vanuit ons hoofdkantoor naar de verschillende locaties te lang.”

Meedenken over printoplossingen

Doel van de afspraken met Veenman was ontzorging over de hele linie, van automatisch opsturen van toner die op dreigt te raken tot het onderhoud – ook preventief – en meedenken over oplossingen die het beste aansluiten bij de printbehoeften.

Voor mij is het belangrijk dat problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Afspraak is afspraak en als er iets tegen zit wil ik daarvan op de hoogte gesteld worden: bel, overleg, laat van je horen. En dat is precies wat Veenman doet.

LED technologie en geavanceerde beveiliging

Er wordt nu een stap gezet naar een volledig park van Xerox Altalink en Versalink multifunctionele printers. Deze printers werken met led-technologie, zijn duurzaam en beschikken over geavanceerde beveiliging die gebruikt wordt voor expliciet beveiligde documenten die alleen door geautoriseerde gebruikers geprint kunnen worden. De medewerkers van Veenman passen bij A. Jansen, ze kennen het ICT-landschap en kennen de bijzondere aspecten van het bedrijf.

Lees meer over de oplossing voor A. Jansen B.V.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten hoe Veenman ook úw veiligheid en efficiency kan verbeteren? Of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade