Maak kennis met de meest geavanceerde pers in de Versant-serie. De Xerox Versant 4100 Pers biedt meer dan wat u nodig hebt bij een productieprinter voor afdrukken in grote volumes. Snelheid, optimale uitlijning, kleurkalibratietechnologieën en robuuste afwerkingsopties waarmee u met vol vertrouwen kunt inspelen op de voortdurende veranderingen in de markt. Druk af op topsnelheden voor papiergewichten van 52-400 g/m² en maximaliseer de opdrachttypen met de mogelijkheid om enveloppen, banners of drieluiken van 660 mm, polyester/synthetisch materiaal, structuurpapier en gekleurd of aangepast papier te bedrukken. Programmeer uw papier met behulp van de barcode op uw pakpapier en de handscanner van de printer. Kleurkalibratie is niet langer een tijdrovende, arbeidsintensieve klus met de inline scanmodule FWA (Full Width Array) van de Versant 4100 en de ACQS-software (Automated Color Quality Suite, suite voor geautomatiseerde kleurkwaliteit). Samen beschermen zij de kleurkwaliteit en de consistentie gedurende de productieronde, zodat iedere pagina die wordt afgeleverd aan de eisen voldoet. Kies daarnaast uit een grote hoeveelheid geautomatiseerde inline afwerkingsopties, inclusief aflopend gedrukte katernen.

Xerox Versant 4100 in het kort

 • Een compacte en krachtige productiepers met een snelheid van 100 pagina’s per minuut.
 • Ultra HD-resolutie: De combinatie van renderingresolutie en beeldverwerkingsresolutie met uitgebreide halftoonrasters levert een scherpere en meer gelijkmatige resolutie van objecten en verbeterde grafische kleurverlopen op.
 • Breed assortiment van media, met de mogelijkheid om zowel enkel als dubbelzijdig af te drukken op papier en speciaal afdrukmateriaal van 52-400 g/m².
 • Geautomatiseerde registratie en regelmechanismen zorgen ervoor dat de afdrukkwaliteit hoog is. Afdrukken zijn foutloos met toleranties van +/- 0,5 mm.
 • De veelzijdigheid van de invoer- en de inline afwerkingsopties scheppen mogelijkheden voor applicaties waarbij grotere marges, hogere winsten kunnen worden gerealiseerd. U kunt alles afdrukken, van enveloppen tot banners tot aflopend gedrukte katernen.

Xerox digitale persen en Veenman

Xerox biedt het breedste portfolio van digitale persen en productieprinters voor zogenaamde losblad op de markt. Productieprinters voor losse vellen zijn ideaal voor grafische communicatie en voor de snelle, hoogvolume printtoepassingen van commerciële drukkerijen, waaronder publiceren, printen van transacties, direct mail, printen op aanvraag, kleine oplagen, verpakkingen, fotopublicatie en marketingmateriaal. Een professionele productiesysteem als de Xerox Versant 4100 vraagt dan ook om professionele adviezen en begeleiding bij de implementatie. Veenman kan u dit bieden op basis van haar jarenlange ervaring op het gebied van documenttechnologie.

BrochureBrochure Xerox Versant 4100

Xerox Versant 4100 informatie

Maak kennis met de meest geavanceerde digitale pers in de Versant-serie. De Xerox Versant 4100 biedt u alles wat u nodig heeft voor afdrukken in grote volumes. Snelheid, optimale uitlijning, kleurkalibratietechnologieën en robuuste afwerkingsopties waarmee u met vol vertrouwen kunt inspelen op de voortdurende veranderingen in de markt.

Offerte aanvragen

Xerox Versant 4100 specificaties

 • Tot 100 pagina’s per minuut in kleur en zwart/wit..
 • Minimum papierformaat 98 x 146 mm tot een maximumformaat van 330,2 x 660 mm
 • Papiergewicht zowel enkel als dubbelzijdig van 52 tot 400 g/m².
 • +/- 0,5 mm schoon-en-weerregistratie via PAR-technologie (Production Accurate Registration).
 • Groot scala aan te verwerken media/substraten.
 • Diversiteit in inlegstations en inline finishingopties.
 • Tot een maximaal duty cycle van 1.200.000 afdrukken per maand.
 • Tot een gemiddeld maandelijks printvolume van maximaal 250.00 afdrukken.

Aanverwante software

Een Xerox printer kan zóveel meer dan printen alleen!

Slimmer scannen
Direct scannen naar e-mail, applicatie of database? Ruim 80% van onze relaties ontdekten het al.
Lees meer

 

Print management
Het nieuwe printen! Voorkom een datalek en bespaar minimaal 15% op afdrukkosten.
Lees meer

Informatielogistiek
Documenten scannen, herkennen en automatisch verwerken? Maak van uw printer een administratieve duizendpoot.
Lees meer

Aanverwante diensten

Veenman, de ontzorgdienst van zakelijk Nederland

Mijn Veenman beheer
Storingen melden, toners bestellen… Met Mijn Veenman Beheer regelt uw printer het helemaal zelf.
Lees meer

Advies & Implementatie
Veenman vertaalt úw werkwijze in machines en software. En we zorgen ervoor dat het werkt en blíjft werken.

Supplies
Veenman ontzorgt u ook op het gebied van supplies, zoals toner en papier.
Lees meer

Printer styling
Een printer in uw eigen bedrijfskleuren? Of voorzien van een creatief ontwerp? Maak het samen met Veenman.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten hoe Veenman ook úw productiviteit en rendement kan verhogen? Of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen

Beveiligd printen met Xerox. Een veilige combinatie.

In de wereld van het "internet of things" is uw printer onderdeel van het internet. Vanwege dat simpele feit kan uw printer met steeds meer PC’s, smartphones en computers communiceren. Daarmee is de printer een integraal onderdeel van uw geautomatiseerde...

Lees meer

Veenman en verbruiksartikelen, hoe zat het ook alweer?

Om onze dienstverlening steeds meer te optimaliseren hebben wij de laatste maanden veel wijzigingen doorgevoerd in het bestelproces van verbruiksmaterialen voor uw printer(s) en multifunctional(s). Voor alle duidelijkheid hieronder een samenvatting van de...

Lees meer
 • logo Koenen en Co
 • logo 112Schade
 • logo-actua
 • kien