010 - 284 6123 info@veenman.nl
voordelen HP PageWide revolutie in print

Klantcases

Onze klantcases geven een goede indruk van de oplossingen die Veenman uw organisatie kan bieden.

Veenman Case Amnesty International

Amnesty International doet wereldwijd belangrijk werk voor mensenrechten. Hierdoor ontvangt Amnesty alleen al in Nederland 5.000 facturen per jaar. Veenman hielp een enorme efficiencywinst te realiseren door alle inkomende facturen digitaal te verwerken.

Lees de klantcase van Amnesty International

Veenman Case Flanderijn

Incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn maakt de afgelopen jaren een zeer sterke groei door. Hierdoor zijn er dagelijks zo’n 600 post- en ambtelijke stukken in te scannen en te filen. Een scanoplossing van Veenman halveerde de tijd die hiermee gemoeid is. En dit is nog maar het begin.

Lees de klantcase van Flanderijn

Veenman Case NEN

NEN, het Nederlands Normalisatieinstituut dat Nederland al bijna 100 jaar vertegenwoordigt in alle Europese en wereldwijde normalisatienetwerken, wilde als milieubewuste organisatie zijn ecologische voetafdruk verkleinen en duurzaam opereren. Daarom ging het instituut samen met partner Veenman op zoek naar een efficiënte manier om het jaarlijkse afdrukvolume van 1,5 miljoen pagina’s terug te brengen tot acceptabele proporties.

Lees de klantcase van NEN

Veenman Case RAM

RAM bestaat uit meerdere BV’s. Het bedrijf wilde investeren in papierloos werken en het automatiseren van enkel primaire en secundaire bedrijfsprocessen. RAM besloot de langdurige partnership met Veenman voort te zetten om samen deze digitale transformatie te realiseren.

Lees de klantcase van RAM

Veenman Case Xonar

XONAR  is Limburgs grootste aanbieder van jeugd- en opvoedhulp. Elk jaar ontvangt de organisatie duizenden poststukken. Die werden allemaal met de hand gesorteerd, verwerkt en gearchiveerd. Veenman hielp hen de postkamer volledig te digitaliseren: dat werkt efficiënter én veiliger.

Lees de klantcase van Xonar

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u weten wat Veenman voor u kan betekenen?
Neem contact op of laat uw gegevens achter.