010 - 284 6123 info@veenman.nl
Veenman Klant Cases

Veenman Klant Cases

Een overzicht van verschillende Veenman klant cases

Veilig scannen en printen voor zorggroep Dimence In de zorg ligt de informatie rond de persoonlijke situatie van cliënten gevoelig. Veenman hielp de Dimence Groep met veilig scannen en printen.

Lees de gehele case

Flanderijn bespaart 50% tijd dankzij scanoplossing Incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn verwerkt 600 stukken per dag. Met een scanoplossing van Veenman daalde de verwerkingstijd met 50%.

Lees de gehele case

Intertek bespaart 60% op printkosten dankzij Veenman Met meer dan 40.000 medewerkers in 100 landen wordt er bij Intertek veel geprint. Veenman bracht deze kosten met meer dan 60 procent terug. En het documentenbeheer is sterk vereenvoudigd. Dat was handwerk en verloopt nu volledig automatisch.

Lees de gehele case

xonarlogo XONAR digitaliseert postkamer: minder tijdverlies, minder kosten XONAR is Limburgs grootste aanbieder van jeugd- en opvoedhulp. Elk jaar ontvangt de organisatie duizenden poststukken. Die werden allemaal met de hand gesorteerd, verwerkt en gearchiveerd. Veenman hielp hen de postkamer volledig te digitaliseren: dat werkt efficiënter én veiliger. Lees de gehele case
hogeschoolRotterdam Hogeschool Rotterdam kiest voor DocBase DocBase draait bij de hogeschool in het interne netwerk en is verdeeld over de web-, applicatieen databaseserver. Inmiddels is er ruim 5GB aan metadata en 300GB aan documenten opgeslagen, direct doorzoekbaar en opvraagbaar. Lees de gehele case
Bruna Bruna neemt innoprint in gebruik Begin 2016 heeft Veenman Innoprint geïntroduceerd, een vernieuwende en veilige cloudoplossing die het voor iedereen mogelijk maakt om ongeacht locatie en vanaf elk device te printen op printers die zich op openbare plaatsen bevinden. De eerste keten die Innoprint aanbiedt is Bruna, ….. Lees de gehele case
Business case NEN Equitrac NEN bespaart op afdrukkosten met Nuance Equitrac “Ons bedrijf maakt zich sterk voor het milieu. Daarom moesten we ervoor zorgen dat medewerkers minder afdrukken”, zegt Edwin van der Zijden, hoofd facilitaire zaken bij NEN. “Omdat er te veel papier werd verspild, stimuleerden we medewerkers om digitaal te werken…. Lees de gehele case (PDF)
Business Case Amnesty International Veenman Digitale verwerking van facturen: grote efficiencywinst voor Amnesty Amnesty International doet wereldwijd belangrijk werk voor mensenrechten. Hierdoor ontvangt Amnesty alleen al in Nederland 5.000 facturen per jaar. Veenman hielp een enorme efficiencywinst te realiseren door alle inkomende facturen digitaal te verwerken. Lees de gehele case (PDF)
Business-case-Ecomare-Veenman Veenman en Ecomare printen duurzaam Ecomare, onderdeel van Stichting Texels Museum, is een populaire attractie op Texel. Vanuit het hele land komen jaarlijks ruim 260.000 bezoekers naar het natuurmuseum, de zeehondenopvang, het zeeaquarium, de vogelopvang en het duinpark. Maar Ecomare is niet alleen een… Lees de gehele case (PDF)
Ramcase veenman RAM digitaliseert en automatiseert bedrijfsprocessen met Veenman “De samenwerking met Veenman verloopt uitstekend en die zullen we in de toekomst ook zeker voortzetten.” Arjan Poulissen, Director Finance Feiten in het kort: Bedrijf: RAM Mobile Data Branche: ICT-dienstverlening Werknemers: 110 Activiteiten: Netwerkdiensten,… Lees de gehele case (PDF)

Contactgegevens


Algemeen
Smart Office Rotterdam
Linatebaan 101
3045 AH Rotterdam
Telefoon 010-284 6123
Email info@veenman.nl


Customer Contact Center
Telefoon 010-284 6152


Regiokantoren
Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

Dr. Klinkertweg 21A
8025 BR Zwolle